'Manchester United beslist positief over Ronaldo; Zidane bemoeit zich ermee'

'Manchester United beslist positief over Ronaldo; Zidane bemoeit zich ermee'

18-06-2017 07:10
15

Cristiano Ronaldo is ook zondag onderwerp van gesprek in de kranten. Volgens The Sunday Times heeft Manchester United de knoop doorgehakt en wil het proberen de 32-jarige superster terug naar Old Trafford te halen.

The Red Devils onderzoeken momenteel de mogelijkheid om Ronaldo aan te trekken. De Portugees heeft aangegeven te willen vertrekken uit Madrid, nadat hij werd beschuldigd van belastingfraude voor een bedrag van 14,7 miljoen euro. Hoewel Ronaldo de beschuldigingen met klem ontkent, wil hij zo snel mogelijk vertrekken uit Spanje.

Manchester United kan wel competitie verwachten in de strijd om de aanvaller. Ook Paris Saint-Germain zit achter hem aan. De Franse grootmacht is financieel in staat om aan de wensen van het kamp-Ronaldo te voldoen. Daarnaast kan Ronaldo aanbiedingen verwachten uit China, waar hij liefst 21 miljoen euro per seizoen kan verdienen.

Ondertussen doet Zinedine Zidane er alles aan om Ronaldo te behouden voor Real, schrijft Marca. De Franse oefenmeester wil zijn selectie zoveel mogelijk intact houden na de winst van de Champions League en de landstitel. Hij heeft Ronaldo gevraagd toch te blijven.