'Kwade Ronaldo ziet terugkeer naar Engeland zitten; ook Milan lonkt'

'Kwade Ronaldo ziet terugkeer naar Engeland zitten; ook Milan lonkt'

18-06-2017 21:41
42

Cristiano Ronaldo staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer naar Manchester United. De Portugese superster, die zijn werkgever Real Madrid naar verluidt heeft laten weten dat-ie wil vertrekken, kan ook rekenen op belangstelling van AC Milan. Sky Sports meldt dat zondagavond. 

Ronaldo (31) vindt dat hij schandalig wordt behandeld door de Spaanse belastingdienst en is daarom woest. Enkele maanden geleden al besloot de Wereldvoetballer van het Jaar dat hij wil vertrekken uit Madrid. Vraag is nu alleen: welke Europese grootmacht kunnen een astronomische transfersom én het waanzinnige salaris van de aanvaller ophoesten? 

Sky Sports weet in ieder geval dat Ronaldo een terugkeer op Old Trafford ziet zitten. In 2009 verkaste de aanvaller van Manchester naar Madrid voor zo'n negentig miljoen euro. De Chinese eigenaren van AC Milan zouden in de afgelopen weken contact hebben gezocht met Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo. Ook Paris Saint-Germain houdt de ontwikkelingen rond de wereldster nauwlettend in de gaten. 

Lees ook: 'Ronaldo maakt wens duidelijk': 'Ik ga vertrekken. Geen weg meer terug'