'Van Geel slaat toe: akkoord over aanvaller verwacht en nieuw bod op Amrabat'

'Van Geel slaat toe: akkoord over aanvaller verwacht en nieuw bod op Amrabat'

20-06-2017 07:05
58

Martin van Geel hoopt dinsdag al een akkoord te bereiken met FC Basel over de komst van Jean-Paul Boëtius naar Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De kas van de technisch directeur wordt gespekt door de waarschijnlijke transfer van Rick Karsdorp naar AS Roma.

Boëtius moet in Rotterdam de opvolger worden van Eljero Elia, die naar Istanbul Basaksehir vertrok. De 23-jarige vleugelspeler trok het voorbije halfjaar op huurbasis bij KRC Genk zijn carrière uit het moeras, nadat hij bij Basel slechts weinig in het stuk voorkwam. De Zwitsers namen hem in 2015 over van Feyenoord, waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

Van Geel brengt later deze week ook een nieuw en verhoogd bod uit op Sofyan Amrabat van FC Utrecht. Het eerste bod van naar verluidt ruim twee miljoen euro werd door FC Utrecht van de hand gewezen. De twintigjarige middenvelder moet de concurrentie aangaan met Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena.

Bart Nieuwkoop moet de rol van Karsdorp overnemen bij Feyenoord, maar hij kan er op rekenen dat Van Geel op zoek gaat naar nog een extra rechtsback.