'Zalvende woorden van Pérez hebben effect: Ronaldo draait 180 graden'

'Zalvende woorden van Pérez hebben effect: Ronaldo draait 180 graden'

21-06-2017 11:08
42

De zalvende woorden van voorzitter Florentino Pérez hebben gewerkt: Cristiano Ronaldo wil tóch bij Real Madrid blijven. Dat meldt sportkrant AS woensdagochtend. Afgelopen week meldden Spaanse media nog dat Ronaldo koste wat kost wilde vertrekken uit Madrid. 

De Portugese wereldster is met name woest op de manier waarop hij door de fiscus in Spanje wordt behandeld. Er hangt Ronaldo een rechtszaak én zelfs een celstraf boven het hoofd. Het léék voor de Wereldvoetballer van het Jaar reden om in de zomer naar een ander land te verkassen, maar inmiddels lijkt het erop dat de toekomst van de vedette toch bij De Koninklijke ligt. 

Dinsdag gaf de herverkozen Pérez een uitgebreid interview over zijn plannen voor de komende jaren en de situatie rondom Ronaldo. "Ik ken Ronaldo, hij is een goede jongen, als profvoetballer en als mens. Daarom is dit is een heel vreemde situatie. Ik zal hem verdedigen, als speler en als persoon", sprak de preses. "Cristiano staat hier onder contract. Hij is speler van Real Madrid en blijft dat ook."