Update: 'Chelsea geeft niet op: bod van 70 miljoen euro op Braziliaan'

Update: 'Chelsea geeft niet op: bod van 70 miljoen euro op Braziliaan'

24-06-2017 23:06
14

Juventus moet serieus rekening houden met een vertrek van Alex Sandro. De Braziliaanse linksback staat in de belangstelling van Chelsea, de kampioen van Engeland. 

Volgens Globoesporte wil Juventus linksback Dalbert voor 15 miljoen euro ophalen bij Nice en dus is een vertrek van Alex Sandro een logisch vervolg. Chelsea wil snel toeslaan. "We hebben een aanbieding ontvangen voor Alex Sandro", erkent Beppe Marotta, algemeen directeur van Juventus, tegenover Mediaset Premium. "Onze intentie is niet om iemand te verkopen."

"Maar wanneer een speler besluit dat hij wil vertrekken, dan zal hij dat ook moeten doen. We houden niemand hier tegen z'n wil in. Maar op dit moment doet zo'n situatie zich niet voor, dus ik hoop dat niemand vertrekt", aldus de beleidsbepaler van de club uit Turijn. Naar verluidt zou Chelsea een bod van 50 miljoen euro hebben neergelegd bij Juventus voor Alex Sandro. 

Update 24/06 23.06: Chelsea bijt zich vast in Alex Sandro. La Gazzetta dello Sport schrijft zaterdag dat het eerste bod van The Blues op de Juve-back is afgewezen, maar dat is voor de kampioen van Engeland geen reden om af te haken. Chelsea is bereid om liefst 70 miljoen neer te leggen voor de international. Met een dergelijke aanbieding denkt de Londense grootmacht Juventus te kunnen overtuigen.