Wedkantoren zien Lozano als outsider: pak hoge notering voor topscorerstitel

Wedkantoren zien Lozano als outsider: pak hoge notering voor topscorerstitel

22-06-2017 11:32
cw
Oscar Verstegen

PSV versterkte zich maandag met Hirving Lozano, die overkomt van het Mexicaanse Pachuca. De verwachtingen zijn over het algemeen hooggespannen, maar dat geldt niet voor iedereen. De bookmaker ziet Lozano namelijk slechts als outsider voor de topscorerstitel 2017/2018, waardoor een droomseizoen van Lozano jou veel geld op kan leveren!

Droomseizoen! Lozano wordt topscorer van de Eredivisie voor 21 keer je inzet! KLIK HIER!

Bij een topscorer wordt meestal gedacht aan een spits, maar waarom zou een buitenspeler geen goalgetter kunnen zijn? Memphis werd in 2014/2015 immers ook topscorer. Lozano staat in eigen land en bij kenners bekend als een buitenspeler met veel dreiging en drang naar het doel. De jonge Mexicaan liet eerder bij Pachuca en Mexico zien dat hij doelpunten kan maken.

De bookmaker laat met een notering van 21.00 keer je inzet blijken dat de verwachtingen rondom Lozano niet al te hoog zijn. Ter vergelijking: voor Nicolai Jörgensen en Kasper Dolberg krijg je respectievelijk 3.50 en 4.00 keer je inzet terug. Zelfs voor Luuk de Jong, die afgelopen seizoen en dramatische jaargang kende, krijg je slechts 5.00 keer je inzet terug.

Droomseizoen! Lozano wordt topscorer van de Eredivisie voor 21 keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
1. Klik op een van de links in het artikel en meld je aan bij de bookmaker;
2. Zoek in de zoekbalk op Eredivisie en klik op outrights;
3. Klik achter top goalscorer op Lozano (21.00x);
4. Bepaal en plaats je inzet!