Update: 'De Boer-aanstelling heel dichtbij: in gesprek over laatste details'

Update: 'De Boer-aanstelling heel dichtbij: in gesprek over laatste details'

22-06-2017 15:24
49

Frank de Boer is volgens The Sun de grootste kandidaat om de nieuwe manager van Crystal Palace te worden. De boulevardkrant meldt dat de club De Boer de baan heeft aangeboden.

Daarmee zou De Boer de opvolger worden van Sam Allardyce, die na vorig seizoen vertrok bij de Premier League-club. De coach zit zonder werk sinds zijn ontslag bij Internazionale eind vorig jaar. De Boer zou ook in beeld zijn bij Southampton, waar zijn grootste concurrent Mauricio Pellegrino is. Diezelfde Pellegrino werd ook bij Crystal Palace genoemd.

De Boer zou bij beide clubs de back-up zijn van Pellegrino, die op de functie bij Southampton lijkt af te stevenen. Volgens The Sun heeft Crystal Palace nu definitief doorgeschakeld naar De Boer, die van voorzitter Steve Parish te horen heeft gekregen dat hij de baan krijgt als hij de functie zelf ook wil.

Update 14.20: Ook De Telegraaf meldt nu dat Frank de Boer aan de slag kan bij Crystal Palace. Donderdag heeft de trainer de baan aangeboden gekregen. De Boer zal snel een beslissing nemen, meldt de krant.

Update 15.24: Het nieuws rond Frank de Boer gaat nu snel. Volgens Sky Sports is Crystal Palace dichtbij de komst van de oefenmeester en ook Voetbal International meldt nu dat een akkoord nabij is. De Boer en Crystal Palace zouden momenteel in gesprek zijn over de laatste details.