Buitenspel: AZ zoekt nog een nummer 10, naam van Maher laten vallen

Buitenspel: AZ zoekt nog een nummer 10, naam van Maher laten vallen

22-06-2017 16:39
19

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

AZ zoekt nog een nummer 10
AZ heeft de lijst met rugnummers voor volgend seizoen rond. Opvallend is dat het rugnummer 10 niet aan een speler is toebedeeld, wat erop lijkt te duiden dat er nog een versterking aan zit te komen in Alkmaar. Onder de fans wordt al langzaam gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van Adam Maher, die op een dood spoor zit bij PSV. AZ begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen donderdag.

Ünal en vriendin voetballend voor elkaar gemaakt
Dat de vriendin van oud-FC Twente-spits Enes Ünal een aardig balletje kan trappen hebben we in eerdere video's al kunnen zien. De kersverse Villarreal-spits en zijn vriendin Lisa Smellers zitten ook tijdens deze vakantie niet stil, bewijst deze video waarin de twee laten zien dat ze ook op voetbalgebied voor elkaar gemaakt zijn.

 

#relationshipgoals part 3 @lisasmellers

Een bericht gedeeld door Enes Ünal (@enesunal16) op