Update: 'Presentatie bij Feyenoord vermoedelijk pas na het weekend'

Update: 'Presentatie bij Feyenoord vermoedelijk pas na het weekend'

23-06-2017 12:25
150

Jean-Paul Boëtius is bijna speler van Feyenoord. Volgens het Algemeen Dagblad is de transfer van de FC Basel-aanvaller op een haar na afgerond.

Boëtius lijkt dus de eerste Feyenoord-versterking voor het nieuwe seizoen te gaan worden. Alleen het papierwerk moet nog afgerond worden alvorens de transfer definitief wordt gemaakt. Boëtius is de opvolger van Eljero Elia, die de Rotterdammers na het kampioenschap verliet voor een Turks avontuur bij Basaksehir.

Boëtius verliet Feyenoord in 2015 voor FC Basel, maar kwam daar in zijn eerste seizoen tot slechts twaalf optredens in de Zwitserse competitie. Vorig jaar speelde hij op huurbasis voor RC Genk. De Belgische club besloot hem echter niet definitief over te nemen. Boëtius heeft bij Basel nog een contract tot medio 2019, dat door Feyenoord dus afgekocht moet worden.

Update 12.25: Jean-Paul Boëtius zal vermoedelijk pas begin volgende week gepresenteerd worden als nieuwe Feyenoorder. Dat meldt RTV Rijnmond. Dit omdat de laatste formaliteiten waarschijnlijk niet voor het weekend afgerond gaan worden. Over de transfersom die Feyenoord betaalt is nog niets bekend.

No Poll