Fraser haalt icoon als assistent bij Vitesse-hoofdmacht: Vitesse is mijn club

Fraser haalt icoon als assistent bij Vitesse-hoofdmacht: "Vitesse is mijn club"

23-06-2017 11:19
7

Nicky Hofs wordt in het nieuwe seizoen één van de assistenten van Henk Fräser. De 34-jarige Arnhemmer moet bij Vitesse een bindende factor tussen de selectie, Jong Vitesse en Vitesse O19 worden.

Hofs was afgelopen seizoen nog trainer van het hoogste elftal van de Vitesse Voetbal Academie. Daarvoor was hij enkele jaren assistent-trainer van Vitesse O19. De oud-middenvelder was het afgelopen seizoen al regelmatig op het trainingsveld bij de selectie te vinden.

"Iedereen weet dat Vitesse mijn club is. De afgelopen jaren heb ik stappen gemaakt in het trainersvak. De afgelopen tijd sloot ik al regelmatig aan bij het eerste elftal en dat beviel van beide kanten uitstekend", zo laat de oud-middenvelder weten op de website van Vitesse. "Ik heb er heel veel zin in om onderdeel uit te maken van de technische staf van het eerste elftal.

Technisch directeur Mo Allach is zeer te spreken over Hofs: "Nicky maakt een goede ontwikkeling door binnen de voetbalacademie. Door zijn ervaring als voetballer en leergierigheid als trainer heeft hij stappen gemaakt. We willen de samenwerking tussen het eerste, Jong Vitesse en O19 optimaliseren en met Nicky erbij zien wij op meerdere vlakken optimalisatie hierin."

No Poll