Getouwtrek om Leipzig-ster bereikt climax: Nog nooit zoiets arrogants meegemaakt

Getouwtrek om Leipzig-ster bereikt climax: "Nog nooit zoiets arrogants meegemaakt"

23-06-2017 12:11
15

De soap rond RB Leipzig-aanvaller Emil Forsberg komt nog lang niet ten einde. De Zweedse aanvaller lijkt zelf in gedachten al bij een andere club te zijn, maar zijn huidige werkgever, waarmee Forsberg volgend jaar de Champions League in kan, laat hem niet zonder slag of stoot vertrekken, zo meldt BILD.

Forsberg lijkt weg te willen bij de Duitse verrassing van het afgelopen Bundesliga-seizoen. "Ik had een fantastische tijd in Leipzig. Al het andere zijn nu zorgen voor mijn zaakwaarnemer." De aanvaller reageerde zelfs al op interesse van AC Milan. "Dit is een grote club, een van de grootste in de wereld. Ze hebben een zeer interessant project, ze willen terugkeren naar de troon."

Leipzig denkt op haar beurt heel anders over de zaak. De runner-up van het afgelopen Bundesliga-seizoen denkt nog lang niet aan een vertrek. "We kunnen uitsluiten dat onze topspelers en spelers uit de kern van het team, met wie we plannen hebben in de toekomst, zullen vertrekken.", zo vertelt Global Head of Soccer van Red Bull, Oliver Mintzlaff, aan SID.

Die uitspraak leidt tot bemoeienis van Forsbergs zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya. "Ik heb nog nooit zo iets arrogants meegemaakt. Ik weet tot hoelang Emil een contract (tot de zomer van 2022, red.) in Leipzig heeft. Het is duidelijk dat Emil de volgende stap in zijn carrière moet maken."