De Boer: 'Champions League te hoog gegrepen, maar wellicht Europees voetbal'

De Boer: 'Champions League te hoog gegrepen, maar wellicht Europees voetbal'

23-06-2017 20:57
25

Ronald de Boer verwacht dat Frank de Boer Europees voetbal af kan dwingen met Crystal Palace. De Champions League is wat de analist betreft iets te hoog gegrepen.

"De Champions League is niet realistisch, maar met een goede organisatie kun je in het linkerrijtje van de Premier League blijven. Door een goed seizoen kun je wellicht Europees voetbal spelen", zegt Ronald tegen de BBC.

Wedden

Meer odds

De deal is nog niet rond, maar het heeft er alle schijn van dat De Boer in Engeland gaat tekenen. "Het is de grootste competitie ter wereld. Niet per se de beste, maar wel de meest spannende. Frank wil daar deel van uitmaken en hopelijk krijgt hij die kans bij Crystal Palace."

De Boer gaat in Engeland voor eerherstel, nadat hij drie maanden na zijn aanstelling al werd ontslagen als trainer van Internazionale. "Het is heel moeilijk om met een team te werken dat niet fit is en een gemiddelde leeftijd heeft van 28, slechts twee weken voor de start van de competitie. Dan is het moeilijk om van visie te veranderen. Hij heeft geleerd dat hij een goede voorbereiding nodig heeft om een beeld te krijgen van waar het team staat."