In het kort: Feyenoord sluit kamp af tegen Duitse club, 'RKC slaat toe'

In het kort: Feyenoord sluit kamp af tegen Duitse club, 'RKC slaat toe'

24-06-2017 14:45
3

Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Feyenoord belegt trainingskamp in Oostenrijk
Feyenoord gaat dit jaar opnieuw op trainingskamp in Oostenrijk. De selectie van de landskampioen verblijft van 18 tot en met 23 juli in Schruns, een plaatsje dat tegen de Zwitserse grens aan ligt. Het trainingskamp in het westen van Oostenrijk wordt op zaterdag 22 juli afgesloten met een oefenwedstrijd tegen SC Freiburg.

Spelers River Plate betrapt op gebruik verboden middelen
Twee voetballers van de Argentijnse topclub River Plate zijn bij een dopingcontrole betrapt op het gebruik van plaspillen. Verdediger Lucas Martínez Quarta en de Uruguayaanse middenvelder Camilo Mayada werden positief getest en vervolgens geschorst door de Zuid-Amerikaanse voetbalbond Conmebol. De antidopingchef van die bond liet weten dat er mogelijk sprake is van een vervuilde staal.

RKC trekt Bergkamp aan
RKC Waalwijk heeft een mondeling akkoord bereikt met Roland Bergkamp, meldt het Brabants Dagblad. Als de aanvaller medisch goedgekeurd wordt tekent Bergkamp eind volgende week een contract dat hem voor twee jaar aan RKC verbindt. De spits, die overkomt van Sparta, moet samen met Voskamp de Waalwijkse aanvalslinie gaan vormen.