Van Halst heeft nog wens op transfermarkt: Dat zou een mogelijkheid kunnen zijn

Van Halst heeft nog wens op transfermarkt: "Dat zou een mogelijkheid kunnen zijn"

24-06-2017 14:39
23

Technisch manager van FC Twente Jan van Halst is blij met de selectie zoals die er nu staat. De beleidsman hoopt nog wel een vleugelspeler aan zijn selectie toe te voegen.

"We zijn nog niet helemaal klaar, maar het begint er langzaam op te lijken", zegt Van Halst in gesprek met FOX Sports. "We zoeken op de vleugels nog wat, maar we kunnen voorlopig voetballen. We hebben een elftal met goede kwalitatieve spelers en jonge talenten. Dat geeft weer nieuwe energie."

Een van de spelers die mogelijk nog gehaald gaan worden door FC Twente is Aron Sigurdarson van Tromso IL. "Dat zou een mogelijkheid kunnen zijn", zegt Van Halst. "Het blijkt dus dat er toch heel veel spelers bij FC Twente wille voetballen. Door het voorbeeld van Enes Ünal, die een platform heeft gekregen en zich fantastisch heeft kunnen ontwikkelen."

"Dan zien ze toch wel dat hier een vruchtbare bodem is", vervolgt Van Halst, die Jorn Brondeel, Tom Boere, Haris Vuckic, Danny Holla en Alexander Laukart naar Enschede wist te halen. "Dat ze zicht op speeltijd hebben, dat er een trainersstaf is die jonge spelers beter maakt. Heel vaak zetten ze dan financieel een stapje opzij. Dat ze niet voor het geld komen, maar voor hun eigen ontwikkeling."