Eerste FC Twente-bod van tafel geveegd: Nederlandse competitie goed voor hem

Eerste FC Twente-bod van tafel geveegd: "Nederlandse competitie goed voor hem"

22-06-2017 15:44
38

Het eerste bod van FC Twente op Aron Sigurdarson is door Tromso IL afgewezen. Dat meldt iTromso donderdag in Noorwegen op basis van informatie van de zaakwaarnemer van de vleugelaanvaller. 

De club onthulde eerder deze week dat er een ontmoeting met FC Twente heeft plaatsgevonden over de 23-jarige international van IJsland. Van een bod was destijds nog geen sprake. Inmiddels heeft FC Twente een eerste stap gezet met een bod, maar dat is afgewezen door de club. Het bedrag was ver verwijderd van wat de Noren in gedachten hebben. Tromso wil namelijk miljoenen vangen.

Volgens de zaakwaarnemer van Sigurdarson, Magnus Magnusson, is zijn speler klaar voor de volgende stap. "Maar de clubs moeten het eens zijn. We zullen zien of ze komen met een nieuw bod. Ik denk dat het goed is voor Aron om in de Nederlandse competitie te spelen, ook voor zijn toekomst bij de nationale ploeg. Hij is klaar voor de volgende stap naar een betere competitie, en de sterke interesse van FC Twente bewijst dat het de juiste keuze was van Aron om naar Tromso te komen. Het is nu afwachten of het tot een transfer komt."