FC Twente naar Noorwegen voor vleugelaanvaller: Nederland een mooie stap

FC Twente naar Noorwegen voor vleugelaanvaller: "Nederland een mooie stap"

20-06-2017 17:33
6

FC Twente is geïnteresseerd in Aron Sirgudarson, speler van IL Tromso. Afgelopen zondag zag een delegatie van de Tukkers de 23-jarige IJslander aan het werk tijdens de 0-3 nederlaag tegen Molde.

"Ik heb na de wedstrijd een ontmoeting met Twente en de zaakwaarnemers van Aron gehad", zegt technisch directeur van het Noorse Tromso, Svein-Morten Johansen, tegen iTromso. "Zij hebben hun interesse getoond in Aron, maar er is nog geen sprake van een transfer. Aron is hier."

Johansen vervolgt: "Ik ga me niet uitspreken over een eventuele voorgestelde transfersom. FC Twente heeft niets anders gedaan dan aangegeven dat ze Aron een interessante speler vinden." Sigurdarson is een international van IJsland die als vleugelspeler speelt en de beste speler van Tromso is dit seizoen. Hij heeft nog een contract tot medio 2018.

Coach Bard Flovik is ook op de hoogte van de Twente-interesse. "Het kan zeker dat hij gaat vertrekken", aldus de trainer. Sigurdarson zelf is niet ingelicht over de interesse. "Ik weet niets van de belangstelling van FC Twente, maar Nederland is een mooie stap voor mij. Meer kan ik niet zeggen."