Gemor bij AZ: 'Feyenoord vindt het normaal om 20 miljoen te vragen, maar...'

Gemor bij AZ: 'Feyenoord vindt het normaal om 20 miljoen te vragen, maar...'

24-06-2017 15:07
93

Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, verwacht niet dat er dragende krachten van zijn club zullen vertrekken naar topclubs uit de Nederlandse competitie. Dat zegt hij zaterdag in gesprek met het Noordhollands Dagblad. 

"Want ik heb gelezen dat Feyenoord en PSV vinden dat clubs als FC Utrecht, Vitesse en AZ belachelijke transfersommen vragen. Dus zullen ze niet bij ons aankloppen, neem ik aan", licht Huiberts zijn standpunt toe. 

Hij verbaast zich over de houding van de topteams uit Rotterdam en Eindhoven. "Het lijkt wel of die clubs bezig zijn aan een soort offensief om ons onder druk te zetten, maar daar trekken we ons niets van aan. Wij bepalen de prijs van een speler, niet zij."

"Feyenoord vindt het kennelijk wel normaal om twintig miljoen te vragen voor hun eigen rechtsback, maar de bedragen die FC Utrecht, Vitesse of wij vragen vinden ze belachelijk. Het zal allemaal wel." Huiberts doelt op Rick Karsdorp, die op het punt staat om voor een stevig bedrag naar AS Roma te verkassen.