Gewilde Aké lijkt Chelsea te gaan verlaten: 'Na z'n vakantie tekent hij'

Gewilde Aké lijkt Chelsea te gaan verlaten: 'Na z'n vakantie tekent hij'

24-06-2017 20:52
16

Boulevardkrant The Sun weet het zeker: Nathan Aké verlaat Chelsea en gaat aan de slag bij Bournemouth. Een bod van zo'n 22 miljoen euro zou geaccepteerd zijn door de kampioen van Engeland. 

The Cherries huurden Oranje-international Aké (22) een jaar geleden van Chelsea. Het was aanvankelijk de bedoeling dat de verdediger het seizoen zou afmaken in Zuid-Engeland, maar in januari besloot Chelsea-manager Antonio Conte om Aké terug te halen naar Londen. Op Stamford Bridge kwam hij vervolgens amper aan spelen toe. 

Engelse media schreven de voorbij weken al vaker over een mogelijke terugkeer van Aké naar Bournemouth. Manager Eddie Howe is een immense fan van de oud-speler van Feyenoord. Chelsea lijkt nu dus inderdaad akkoord te gaan met een vertrek. Een bod van 22 miljoen euro zou geaccepteerd zijn. 

Aké, die tijdens Marokko - Nederland, eind mei, zijn debuut maakte voor Oranje, geniet momenteel van zijn vakantie. "Zodra hij terugkeert bij Chelsea, gaat hij waarschijnlijk snel tekenen bij Bournemouth", laat een bron weten aan The Sun. Meerdere clubs uit de Premier League zaten achter de handtekening van Aké aan.