AZ-directeur slaat terug: 'Feyenoord en PSV zijn offensief gestart. Ajax niet'

AZ-directeur slaat terug: 'Feyenoord en PSV zijn offensief gestart. Ajax niet'

25-06-2017 17:55
61

De berichten dat Feyenoord geschrokken is van de torenhoge vraagprijs van AZ voor Ridgeciano Haps, worden door directeur voetbalzaken Max Huiberts naar het rijk der fabelen verwezen. De Alkmaarders zouden tien miljoen euro verlangen voor de linksback. Onjuist, aldus Huiberts.

"Je leest het, je hoort het, maar er is nog geen club concreet geweest bij mij", zegt Huiberts tegen NH. "Het lijkt wel of er een soort offensief gestart wordt door twee grote clubs, Ajax doet er niet aan mee. Alsof wij zelf niet meer de prijs mogen bepalen. Ik heb geen enkele prijs genoemd, dat hoef ik niet eens te doen omdat er geen concrete interesse is. Waar het vandaan komt, weet ik niet."

Huiberts spreekt zich ook uit over de toekomst van Muamer Tankovic en Sergio Rochet. Beiden zitten op een dood spoor bij AZ. "Tankovic en Rochet zitten hier al wat langer en weten dat hun perspectief minder is. De kans dat Rochet gaat vertrekken is aanwezig. Voor de rest is het nog stil. Tot nu toe heb ik rustige eerste weken gehad."

Lees ook: AZ-transfer in de maak: 'Hij ontbreekt omdat hij stage loopt in Turkije'