'Karsdorp al akkoord: AS Roma voert druk op Van Geel op, bod veel te laag'

'Karsdorp al akkoord: AS Roma voert druk op Van Geel op, bod veel te laag'

26-06-2017 06:59
48

Ondanks dat Feyenoord veel meer vraagt voor Rick Karsdorp dan AS Roma tot nu toe wil betalen, is de deal nog niet afgeketst. Volgens De Telegraaf waagt de Romeinse club later deze week een nieuwe poging. 

Namens AS Roma waren zondag technisch directeur en 'chief executive' Mauro Baldissoni naar Nederland gekomen voor onderhandelingen met Feyenoord. Deze vonden plaats in Amsterdam en niet in Rotterdam, zoals verschillende media zondag schreven. Inmiddels is het tweetal zonder deal in de koffer weer terug naar Italië gevlogen. Roma hoopte dat een bod van 15 miljoen euro genoeg zou zijn, omdat Feyenoord het geld met het oog op Champions League-waardige versterkingen hard nodig zou hebben.

Martin van Geel houdt echter zijn poot stijf. Nu hij het bod van de Italiaanse topclub heeft afgewezen, kan hij rustig wachten op een nieuwe poging van de club. Wanneer beide clubs een overeenstemming bereiken, vertrekt Karsdorp zo goed als zeker naar de Serie A. De rechtsback van Feyenoord is al op hoofdlijnen akkoord met de club uit Rome. 

No Poll