PSV-verdediger dwingt contract af: 'Zien zeker perspectief voor het eerste'

PSV-verdediger dwingt contract af: 'Zien zeker perspectief voor het eerste'

26-06-2017 14:43
9

Bram van Vlerken heeft maandag zijn handtekening onder een nieuw eenjarig contract gezet bij PSV. De 21-jarige verdediger begint aan zijn zevende seizoen bij de Eindhovenaren.

Van Vlerken speelt sinds 2011 in de jeugdopleiding van PSV, maar werd de afgelopen jaren geteisterd door blessureleed. Sinds de winterstop heeft de rechtsback evenwel de stijgende lijn weer te pakken, waarmee hij alsnog contractverlenging afdwong. "Ik heb voor mezelf ook het gevoel dat ik het afgedwongen heb", zegt hij op de clubsite.

Wedden

Meer odds

"Ik heb het laatste half jaar weer stappen kunnen maken en ben blij dat ik mijn contract vandaag kan verlengen", vervolgt Van Vlerken. "Als een club als PSV op deze leeftijd nog met je door wil, dan zien ze zeker nog perspectief om het eerste te halen. Maar ik richt me nu eerst op Jong PSV en als ik de lijn weet door te trekken proberen bij het eerste te komen."

Van Vlerken kwam het voorbije seizoen 32 keer in actie voor Jong PSV in de Jupiler League. Hij wacht nog op zijn officiële debuut in de hoofdmacht.