Beoogde Van Wolfswinkel-opvolger sprak al met Fraser: 'Zie het zeker zitten'

Beoogde Van Wolfswinkel-opvolger sprak al met Fraser: 'Zie het zeker zitten'

26-06-2017 16:58
16

Lars Veldwijk is serieus in beeld bij Vitesse. De 25-jarige spits heeft een paar weken geleden zelfs al om de tafel gezeten met trainer Henk Fraser, bevestigt hij in gesprek met FOX Sports.

"Spelen voor Vitesse zie ik zeker zitten", aldus Veldwijk, die momenteel door KV Kortrijk wordt verhuurd aan het Noorse Aalesunds FK. "Tijdens het laatste interlandweekend (9 juni, red.) heb ik een goed gesprek gehad met Henk Fraser. Daar sprak veel vertrouwen uit."

Veldwijk is een van de kandidaten om de naar FC Basel vertrokken Ricky van Wolfswinkel op te volgen bij Vitesse. Ook Yuning Zhang heeft zijn zinnen gezet op een transfer. Naast Veldwijk zingen de namen van Luc Castaignos, Samuel Armenteros en Michiel Kramer rond in Arnhem.

Veldwijk ziet Vitesse dus zitten, mede door het feit dat de bekerwinnaar komend seizoen in de Europa League is te bewonderen. "Maar ik vind het ook fijn om dichter bij mijn gezin te zijn." Hij heeft nog een contract tot medio 2020 bij Kortrijk, maar in België kwam hij door een enkelblessure en aanvaringen met de trainer niet uit de verf.