'Ik hoop dat ik mijn kwaliteiten de afgelopen twee jaar heb laten zien aan Ajax'

'Ik hoop dat ik mijn kwaliteiten de afgelopen twee jaar heb laten zien aan Ajax'

26-06-2017 17:32
19

Met Michael Reiziger en Winston Bogarde staan er komend seizoen twee oud-verdedigers aan het roer bij Jong Ajax. Eindverantwoordelijke Reiziger voorziet geen problemen.

"Laten we eerlijk zijn: als je bij Ajax en FC Barcelona speelt, komt het verdedigen meestal op plek twee. Dus we zijn aanvallend genoeg", zegt Reiziger tegen Ajax TV. De trainer kijkt uit naar de samenwerking met assistent Bogarde. " We kennen elkaar goed. Ook als trainer heb ik hem meegemaakt in de tijd dat ik hier stage liep."

"De spelers zijn voor mij nieuw en voor hem niet. Ik heb genoeg vragen. Deze week ga ik ze beter leren kennen. We zullen gesprekken hebben. Dat komt allemaal goed", vervolgt Reiziger, die bijval krijgt van Bogarde. " Qua samenwerking moeten we nog even kijken hoe we het allemaal neer gaan zetten. Maar daar hebben we alle vertrouwen in."

Bogarde was in tegenstelling tot Reiziger al werkzaam bij Ajax als individueel trainer in de jeugd. Hij is blij met zijn nieuwe functie. "Ik hoop dat ik mijn kwaliteiten in de afgelopen twee jaar heb kunnen laten zien bij Ajax. Ik ben blij dat Ajax mij deze stap vooruit gunt en biedt."