Dubbel gevoel bij Van Aanholt: 'Hij was de reden waarom ik hier tekende'

Dubbel gevoel bij Van Aanholt: 'Hij was de reden waarom ik hier tekende'

27-06-2017 08:51
10

Patrick van Aanholt kijkt uit naar de samenwerking met Frank de Boer. De twee gaan komend seizoen samen aan de slag bij Crystal Palace. De Boer werd maandag voor drie jaar vastgelegd door de formatie uit Londen. Van Aanholt speelt sinds januari 2017 op Selhurst Park. 

"Ik was natuurlijk teleurgesteld dat Sam Allardyce eind vorig seizoen bij de club vertrok, omdat hij de reden was waarom ik voor de club had getekend. Maar het nieuws dat een Nederlander is gepresenteerd als manager, maakt mij enorm enthousiast", tekent het digitale thuis van The Eagles op uit de mond van Van Aanholt. 

De Boer moet van Palace een stabiele Premier League-club gaan maken. "Ik vind het positief dat we samen de voorbereiding op het nieuwe Premier League-seizoen ingaan en met enkele nieuwe ideeën van de trainer gaan bouwen aan de ploeg."

De vijfvoudig international van Oranje denkt dat De Boer de kwaliteiten heeft om te slagen in Engeland. "In Nederland is hij een grote naam en heeft hij laten zien waartoe hij in staat is door in eigen land vier keer de titel te pakken. Als je kijkt naar wat hij heeft gepresteerd op clubniveau, weet je wat voor impact hij kan hebben. Ik kijk ernaar uit om hem aan het werk te zien in de Premier League."