Zoektocht via LinkedIn lijkt te slagen: 'Verschillende clubs hebben zich gemeld'

Zoektocht via LinkedIn lijkt te slagen: 'Verschillende clubs hebben zich gemeld'

27-06-2017 11:23
15

Voormalig De Graafschap-verdediger Tim Linthorst werkt binnenkort een stage af bij het Ierse Shamrock Rovers. De 22-jarige Linthorst mocht onlangs transfervrij vertrekken uit Doetinchem en kwam vervolgens in het nieuws toen hij via LinkedIn een nieuwe club zocht.

"LinkedIn heeft zeker meegeholpen, want er hebben zich op die manier verschillende clubs gemeld", laat de centrale verdediger weten aan De Gelderlander. Linthorst gaat de komende tijd proberen om een contract af te dwingen bij Shamrock Rovers, de huidige nummer vier van Ierland die binnenkort in de voorronde van de Europa League speelt. "Maar zover is het natuurlijk nog lang niet. Ik moet mezelf eerst zien te bewijzen, dan zullen we wel zien of ze met een interessante aanbieding komen."

Linthorst mag zichzelf bewijzen tijdens oefenwedstrijden tegen gerenommeerde clubs als Celtic en Burnley. Daarnaast zou het Schotse Hamilton Academical geïnteresseerd zijn in de verdediger. Linthorst is hoe dan ook optimistisch over zijn buitenlandse avontuur. "Mogelijk opent het avontuur ook nieuwe deuren, want er zullen ook andere clubs op de tribune zitten."

Lees ook: Zaakwaarnemers duiken massaal op 'LinkedIn-verdediger': "Nooit eerder gebruikt"