'AS Roma zet 'missioni Oranje' voort: Nederlandse linksback in vizier'

'AS Roma zet 'missioni Oranje' voort: Nederlandse linksback in vizier'

27-06-2017 14:36
64

AS Roma lijkt Mario Rui definitief kwijt te raken en dus moet de nummer twee van de Serie A in de zomer op zoek naar een nieuwe linksback. Jetro Willems (PSV) is in beeld, schrijft geruchtenmachine Calciomercato dinsdag. 

Willems (23) vertrekt zo goed als zeker uit Eindhoven. Een jaar geleden had de linkspoot al plannen om naar het buitenland te vertrekken. Dat ging toen niet door. Technisch manager Marcel Brands zei onlangs nog dat PSV mee wil werken aan een transfer. Willems, die ook aan Galatasaray gelinkt wordt, heeft een prijskaartje van zo'n acht miljoen.

Er lijkt in Rome sprake van een heuse 'missioni Oranje', constateert Calciomercato. Héctor Moreno werd vorige week door de werkgever van Kevin Strootman overgenomen van PSV en dinsdag lijkt ook de komst van Rick Karsdorp (Feyenoord) afgerond te worden. In het geruchtencircuit wordt Roma bovendien gelinkt aan Ajax-spelmaker Hakim Ziyech.

Willem heeft overigens concurrentie van onder meer Juan Bernat (Bayern München), Gaël Clichy (zonder club) en Dalbert (OGC Nice). 

No Poll