Messaoud tekent voor twee jaar bij eredivisionist: 'Ik wilde graag terugkeren'

Messaoud tekent voor twee jaar bij eredivisionist: 'Ik wilde graag terugkeren'

27-06-2017 15:02
8

Ali Messaoud vervolgt zijn loopbaan bij Excelsior. De aanvallende middenvelder heeft dinsdag voor twee jaar getekend op Woudestein. Excelsior meldt dat via de officiële kanalen. Afgelopen halfjaar speelde Messaoud (26) op huurbasis voor NEC. 

De oud-speler van Willem II en AZ komt over van FC Vaduz uit Liechtenstein. Messaoud wilde graag terugkeren naar Nederland, vertelt hij. "Mijn vader is in april overleden en mijn moeder heeft het daar nog steeds enorm moeilijk mee. Mijn familie is alles voor mij en daarom wil ik er voor haar zijn."

"Het afgelopen half jaar speelde ik voor NEC en nu wilde ik graag definitief terugkeren naar Nederland. Zij is daar ook heel blij mee. Er waren verschillende clubs geïnteresseerd, maar de keuze voor Excelsior is de beste voor mij."

Messaoud hield een goed gevoel over aan gesprekken met Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag. "In de vorige zomer heb ik al met hem gesproken, maar toen wilde de club mij nog niet verhuren. Ik heb wel altijd contact gehouden en ik ben blij dat het er nu wel van is gekomen."