Update: Boymans ontkent terugkeer bij FC Utrecht: 'Soww veel ophef'

Update: Boymans ontkent terugkeer bij FC Utrecht: 'Soww veel ophef'

28-06-2017 09:55
15

Ruud Boymans heeft dinsdag een training afgewerkt bij FC Utrecht. De aanvaller is bij zijn oude club teruggekeerd om zijn conditie op peil te houden.

De spits sloot dinsdag aan bij de training van FC Utrecht en werkte met de rest van de selectie oefeningen af. Boymans staat momenteel nog onder contract bij Al-Shabab, maar kwam sinds het vertrek van trainer Fred Rutten niet meer aan spelen toe.

Een zegsman van Utrecht laat aan FOX Sports weten dat Boymans momenteel zijn conditie op peil houdt bij FC Utrecht. Het is niet duidelijk of Utrecht-trainer Erik ten Hag plek heeft voor de aanvaller. Sebastien Haller en Richairo Zivkovic vertrokken weliswaar, maar met Simon Makienok en Cyriel Dessers heeft de club al twee vervangers aangetrokken.

Boysman liet Utrecht een jaar geleden achter zich voor een avontuur in Dubai. De doelpuntenmaker stond bij Al-Shabab tot november onder leiding van Rutten, maar sinds het ontslag van de trainer kwam Boymans niet meer in de plannen van de club voor. In de Domstad was hij een publiekslieveling.

Update 28/6 9.55: Ruud Boymans blijkt toch niet mee te trainen bij FC Utrecht. De spits laat dat woensdagochtend weten via Instagram. 'Soww veel ophef sinds m'n bezoekje aan @fc_utrecht. Beter even alle geruchten de kop indrukken: ik train niet mee bij FCU en sta nog gewoon onder contract bij Al Shabab! Toch bedankt voor alle liefde', aldus Boymans.