Veltman-waarschuwing voor De Boer: 'Als hij niet functioneert, dan...'

Veltman-waarschuwing voor De Boer: 'Als hij niet functioneert, dan...'

28-06-2017 12:21
27

Frank de Boer moet oppassen bij het aantrekken van nieuwe spelers voor Crystal Palace. Dat zegt Aad de Mos in gesprek met ELF Voetbal. De Boer krijgt van de leiding van Palace de vrije hand bij transfers, maar daar schuilt volgens ervaringsdeskundige De Mos ook een risico in. 

"Je wordt er in positieve en negatieve zin op afgerekend. Ze slaan het stof uit je jas als het goed gaat, maar als het niet goed gaat wijzen ze ook met de vinger naar jou. Dan ben je ongeneeslijk ziek en kan je verdwijnen", aldus de oud-trainer.

"Ik denk dat De Boer door dvd's wel prima weet waar de sterke en zwakke punten van de ploeg liggen. Ik zou als ik hem was spelers halen die betrouwbaar zijn, die hij goed kent", vervolgt hij. "Je mag geen missers maken. Als hij bijvoorbeeld Joël Veltman haalt bij Ajax en hij functioneert niet, dan heeft hij al kritiek."

De Boer erkende na zijn presentatie in Londen dat Oranje-verdediger Veltman inderdaad een interessante optie zou kunnen zijn voor The Eagles. De Ajacied wil graag naar het buitenland verkassen.