Curieus transfergerucht: De Boer en Palace hebben oogje op Feyenoord-reserve

Curieus transfergerucht: De Boer en Palace hebben oogje op Feyenoord-reserve

28-06-2017 13:02
30

Een bijzonder transfergerucht uit Peru. Voetbalmedium BolaVip heeft vernomen dat Crystal Palace, de nieuwe club van Frank de Boer, geïnteresseerd is in Feyenoorder Renato Tapia. 

De Boer wil het middenveld van The Eagles een kwaliteitsimpuls geven. Eén van de spelers op het verlanglijstje van de Nederlandse manager zou dus Tapia zijn. De 21-jarige Peruviaan kwam afgelopen seizoen amper aan de bak in De Kuip. Giovanni van Bronckhorst liet de international slechts acht keer opdraven in de Eredivisie. Het betrof zeven keer een invalbeurt. 

In eerste instantie hoopt Palace Tapia te kunnen huren van Feyenoord, meldt BolaVip. De middenvelder zelf zei vorige week nog dat hij wil vechten voor zijn kansen in De Kuip. "Of ik me heb gestoord aan het gebrek aan speeltijd? Nee, want ik kan ook bij de beloften beter worden. Ik neem het stap voor stap. Voor nu denk ik gewoon aan Feyenoord."

Tapia heeft in Rotterdam-Zuid een contract tot de zomer van 2020. Feyenoord nam hem in januari 2016 voor ruim twee miljoen euro over van FC Twente. 

Lees ook: De Boer naar Crystal Palace: veel bekende namen, miljoenen te besteden