ADO Den Haag neemt aanvaller met Werder Bremen-verleden op proef

ADO Den Haag neemt aanvaller met Werder Bremen-verleden op proef

Gepubliceerd: woensdag 28 juni 2017 om 14:26wo 28-06-2017 om 14:26

Melvyn Lorenzen mag deze week ADO Den Haag overtuigen van zijn kwaliteiten. De 22-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen in het shirt van Werder Bremen, maar zit momenteel zonder contract.

De Duitser is komende week op proef in Den Haag en sluit per direct aan bij de hoofdmacht van trainer Fons Groenendijk. Hij zal de komende twee trainingen meedoen, zo meldt de club via zijn officiële website. ADO is van plan de aanvaller in te zetten tijdens het oefenduel met Lugdunum. Vervolgens beslist de club of het Lorenzen een contract voorschotelt.

Lorenzen kwam afgelopen seizoen niet in actie voor de hoofdmacht van Werder Bremen, maar speelde zijn wedstrijden in het tweede elftal. De 22-jarige aanvaller kreeg geen contractverlenging aangeboden, waardoor hij momenteel clubloos is. De aanvaller kwam in 2013 van Holstein Kiel over naar Werder Bremen, maar slaagde er nooit in door te breken in het eerste elftal. In totaal speelde hij vijf wedstrijden voor de hoofdmacht van Werder. Hierin wist hij één keer het net te vinden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws