'Zaakwaarnemer Dolberg' verrast: 'Hij zou moeilijk 'nee' kunnen zeggen tegen Roma'

'Zaakwaarnemer Dolberg' verrast: 'Hij zou moeilijk 'nee' kunnen zeggen tegen Roma'

28-06-2017 18:58
45

AS Roma zou nu ook zijn pijlen hebben gericht op Ajax-spits Kasper Dolberg. Zaakwaarnemer Jens Steffensen laat woensdag weten dat het moeilijk zou zijn om een aanbieding uit het Stadio Olimpico af te slaan.

"Kasper zou het moeilijk vinden om 'nee' te zeggen tegen een grote club als Roma", zegt Steffensen tegen Romanews Web Radio. "Roma zou geweldig zijn. De Serie A is een grote competitie, dus hij zou zeker geïnteresseerd zijn in een transfer. Maar er ligt momenteel nog geen concrete aanbieding op tafel. Hij zou nog een seizoen bij Ajax kunnen blijven, maar het hangt af van de aanbiedingen."

De uitspraken van Steffensen zijn opvallend. Dolberg vertelde eerder nog dat hij de Deense zaakwaarnemer aan de kant heeft geschoven. Het is dus niet duidelijk hoe serieus de uitlatingen van de belangenbehartiger genomen moeten worden.

Mocht er daadwerkelijk interesse zijn, dan kan de negentienjarige Deen de derde Eredivisie-speler worden die deze zomer naar Roma vertrekt. De Romeinen maakten woensdag de transfer van Rick Karsdorp officieel en trokken eerder ook Héctor Moreno (PSV) aan. Ook de naam van Jetro Willems viel.