'Roma moet PSV zes tot acht miljoen betalen; meer interesse voor back'

'Roma moet PSV zes tot acht miljoen betalen; meer interesse voor back'

28-06-2017 08:05
22

AS Roma moet zes tot acht miljoen euro betalen voor Jetro Willems, meldt De Telegraaf. De linksback van PSV geldt voor zijn positie als topkandidaat bij de Serie A-club.

Dinsdag verschenen er al berichten dat Willems in de belangstelling staat van Roma. Volgens de ochtendkrant klopt die informatie. Willems staat voor de positie van linksback bovenaan het verlanglijstje van de Serie A-grootmacht, indien Mario Rui wordt verkocht aan SSC Napoli. Doordat Willems nog maar een contract voor één jaar heeft in Eindhoven, is hij volgens De Telegraaf op te pikken voor een bedrag van zes tot acht miljoen euro.

Niet alleen Roma heeft interesse, want ook Galatasaray en clubs uit Frankrijk en Engeland houden de ontwikkelingen van Willems in de gaten. Indien de linksback naar de Serie A vertrekt, dan kan hij zomaar de derde Nederlander in Romeinse dienst worden. De club heeft Kevin Strootman al onder contract staan en staat op het punt om Rick Karsdorp over te nemen van Feyenoord. Eerder contracteerde Roma al Hectór Moreno.