Gio bevestigt interesse in mogelijke Karsdorp-opvolger: Martin weet wat ik wil

Gio bevestigt interesse in mogelijke Karsdorp-opvolger: "Martin weet wat ik wil"

28-06-2017 21:39
46

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst erkent dat het 'mogelijk is' dat Kevin Diks de opvolger van Rick Karsdorp gaat worden. De trainer liet zich over de Rotterdamse transferzaken uit bij FOX Sports.

"Dat is mogelijk", reageert Van Bronckhorst op de vraag of Fiorentina-verdediger Diks naar Feyenoord komt. "We zijn bezig met kijken welke spelers we binnenhalen. Martin (van Geel, red.) is daar hard mee bezig. Martin weet wat ik wil en werkt daar hard voor om dat te bewerkstelligen."

Van Bronckhorst is blij voor Karsdorp dat de AS Roma-transfer rond is. "Dit is het meest ideale wat je je kunt voorstellen. Een talent dat doorstroomt vanuit de jeugd die het aankan, die zich ontwikkelt en die uiteindelijk voor een mooi bedrag naar het buitenland gaat. Dat moet je willen als club. Ik ben blij hoe het met Rick is gelopen."

Van Bronckhorst heeft volgend seizoen in ieder geval de beschikking over Jean-Paul Böetus. "Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken, hem te ontwikkelen en hem een betere speler te maken", aldus de Feyenoord-coach over de opvolger van Eljero Elia.