'PSV houdt Franse verdediger in Eindhoven: akkoord met Montpellier aanstaande'

'PSV houdt Franse verdediger in Eindhoven: akkoord met Montpellier aanstaande'

29-06-2017 08:02
6

Het heeft er alle schijn van dat Maxime Soulas ook volgend seizoen uitkomt voor PSV. De achttienjarige verdediger uit Frankrijk werd het afgelopen seizoen gehuurd van Montpellier en heeft zo veel indruk gemaakt dat de Eindhovenaren hem definitief willen inlijven.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Soulas al een aanbod ontvangen om een driejarig contract te tekenen bij PSV. De verdediger wil echter pas tekenen als de Eindhovenaren een akkoord hebben bereikt met Montpellier. Soulas had in Zuid-Frankrijk geen contract, maar PSV is wel verplicht om enkele tonnen aan opleidingsvergoeding te betalen. Een overeenstemming met Montpellier wordt echter spoedig verwacht.

Wedden

Meer odds

Soulas speelde vorig seizoen voor PSV onder 19, waar hij met name in de UEFA Youth League veel indruk maakte. Het lijkt de bedoeling te zijn dat de jonge Fransman volgend seizoen aansluit bij Jong PSV. De beloftenploeg, die vanaf volgend seizoen onder leiding staat van Dennis Haar, eindigde vorig seizoen als nummer vier in de Jupiler League.

Lees ook: 'PSV is tevreden en gaat voor definitieve transfer van Franse verdediger'