'Milan zwicht alsnog voor eisen Raiola en Donnarumma: nieuw contract én transfer'

'Milan zwicht alsnog voor eisen Raiola en Donnarumma: nieuw contract én transfer'

29-06-2017 09:51
23

Gianluigi Donnarumma gaat alsnog een nieuw contract ondertekenen bij AC Milan. Aan de intenties van het achttienjarige toptalent en zijn zaakwaarnemer Mino Railola verandert evenwel niets.

Volgens Cadena Cope heeft Donnarumma nog steeds zijn zinnen gezet op een overstap naar Real Madrid. De doelman laat dan ook een transferclausule in zijn contract opnemen die het mogelijk maakt dat hij in 2018 alsnog de overstap maakt naar de Spaanse hoofdstad.

Het nieuws is enigszins verrassend te noemen, omdat de onderhandelingen eerder nog stuk liepen op soortgelijke clausules. Milan weigerde daaraan te voldoen, waarna Donnarumma een aanbieding ter waarde van vijf miljoen euro per jaar naast zich neerlegde. Omdat de Rossoneri volgend jaar moeten vrezen voor een transfervrij vertrek van de Italiaan, gaan ze nu alsnog overstag.

De Milanezen houden zodoende nog iets over aan Donnarumma, al is het uitgesloten dat ze de hoofdprijs vangen. Real Madrid beschikt met Keylor Navas momenteel over een volwaardige basisspeler en is bereid te wachten.