Dit was de ochtend: 'Mulder maakt droomtransfer, Ajax heeft Van Leer bijna binnen'

Dit was de ochtend: 'Mulder maakt droomtransfer, Ajax heeft Van Leer bijna binnen'

29-06-2017 13:00
1

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Karsdorp moet geopereerd worden'
Een dag na zijn transfer naar AS Roma is bekend geworden dat Rick Karsdorp geopereerd moet worden aan zijn knie. De rechtsback kampt met een meniscusblessure, die hij opliep tijdens de wedstrijd tegen Ajax. (RTV Rijnmond)

'Droomtransfer voor Mulder'
Erwin Mulder heeft een fraaie transfer te pakken. De transfervrije Heerenveen-doelman heeft een contract ondertekend bij Premier League-club Swansea City. Mulder wordt in Wales in één klap miljonair. (De Telegraaf)

'FC Utrecht weigert ook tweede bod op Amrabat'
Feyenoord heeft voor de tweede keer geprobeerd om FC Utrecht-middenvelder Sofyan Amrabat in te lijven. De Domstedelingen hebben echter wederom de aanbieding vanuit Rotterdam afgeslagen. (Algemeen Dagblad)

'Roda JC heeft twee Van Leer-opvolgers op het oog'
In de zoektocht naar een opvolger voor doelman Benjamin van Leer is Roda JC uitgekomen bij Hidde Jurjus en Kostas Lamprou. Van Leer is zo goed als zeker van een transfer naar Ajax. (De Telegraaf / NH)

'Nieuw contract én transfer voor Donnarumma'
Gianluigi Donnarumma gaat alsnog een nieuw contract ondertekenen bij AC Milan. De achttienjarige doelman is echter nog steeds van plan om naar Real Madrid te verkassen. Donnarumma heeft in zijn contract zelfs een speciale clausule laten opnemen die dit mogelijk maakt. (Cadena Cope)