Roda verscheurt contract en ziet middenvelder naar Brabant verkassen: Gedreven

Roda verscheurt contract en ziet middenvelder naar Brabant verkassen: "Gedreven"

Gepubliceerd: donderdag 29 juni 2017 om 15:25do 29-06-2017 om 15:25

Roda JC heeft per direct afscheid genomen van Jens van Son. Het contract van de 29-jarige middenvelder is ontbonden, meldt de club donderdag via de officiële kanalen. Van Son heeft al een nieuwe werkgever. Hij gaat aan de slag bij FC Den Bosch. 

Van Son maakte in 2015 de overstap van Sparta naar Roda. In Zuid-Limburg kwam hij in twee seizoenen tot slechts elf optredens in de hoofdmacht. Tussendoor werd hij door Roda ook nog verhuurd aan Fortuna Sittard.

Nu zet de oud-speler van FC Eindhoven zijn loopbaan dus voort in Den Bosch. "Jens is een ervaren middenvelder die al veel wedstrijden in het betaald voetbal op zijn naam heeft staan. Hij is een zeer gedreven speler die veel strijd en energie levert in zijn spel", aldus trainer Wil Boessen op de website van FC Den Bosch. 

"Jens is een echte teamplayer die op het middenveld op meerdere plekken inzetbaar is en ook in de achterhoede uit de voeten kan. Met Jens hebben we de extra ervaren kracht in de as van het veld gevonden die we zochten. We kijken er naar uit om met hem aan de slag te gaan en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws