Twente-vertrekker Eghan vindt nieuwe club in Nederland: Ja, ik had andere opties

Twente-vertrekker Eghan vindt nieuwe club in Nederland: "Ja, ik had andere opties"

30-06-2017 09:40
21

Shadrach Eghan zet zijn carrière voort bij Go Ahead Eagles. De aanvaller komt transfervrij over van FC Twente en tekent een tweejarig contract bij de naar de Jupiler League gedegradeerde club.

De 22-jarige Eghan had een aflopend contract bij FC Twente, dat hem het laatste halfjaar verhuurde aan het Deense Vendsyssel FF. De Ghanees speelde drie jaar in Enschede. Go Ahead heeft moeten strijden, erkent technisch manager Dennis Bekking. "Door zijn nog jonge leeftijd en uitgebreide cv dongen meerdere clubs naar zijn handtekening."

"De afgelopen weken hebben we zeer intensief met Shadrach gesproken. Hij stond open voor ons verhaal, was erg geïnteresseerd in onze plannen met hem. Shadrach is een zeer ambitieuze prof. Hij heeft reeds bewezen dat hij veel potentie heeft, maar hij heeft ook te maken gehad met tegenslagen", vervolgt Bekking. "Hij is een echte versterking, voor wie Go Ahead Eagles zeker niet het plafond is. We zijn dan ook ontzettend content dat we een speler van zijn kaliber hebben kunnen vastleggen."

Eghan is dolblij dat hij in Nederland zich verder kan ontwikkelen. "En waar kan dat beter dan in Nederland, waar men uitblinkt in het ontwikkelen van talent? Ja, ik had andere opties, maar het verhaal van Go Ahead Eagles sprak me erg aan. Bovendien ken ik er al de nodige mensen. Dat maakt de stap makkelijker", aldus de Ghanees.