NEC stelt Bogers en twee anderen aan maar heeft nog geen hoofdtrainer

NEC stelt Bogers en twee anderen aan maar heeft nog geen hoofdtrainer

30-06-2017 16:26
13

NEC heeft drie assistent-trainers aangesteld voor het komende seizoen. Dat is opvallend, daar er nog geen hoofdtrainer is bij de Nijmegenaren.

Adrie Bogers (foto) heeft een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog één jaar getekend. Patrick Pothuizen tekent een eenjarig contract. Met assistent- en keeperstrainer Wilfried Brookhuis en videoanalist Jaimy Hulsker erbij is de staf van NEC rond, op de hoofdtrainer na dus.

"Met Adrie halen we een ervaren man binnen", zegt technisch directeur Remco Oversier op de website van NEC. "Het is een type die veel aandacht besteedt aan analyses en individuele ontwikkelplannen van spelers. Daarnaast hebben we Patrick staan, een extraverte en directe assistent-coach met oog voor het team als geheel. Wilfried Brookhuis maakt het trio compleet als assistent- en keeperstrainer, met jarenlange ervaring als staflid."

De zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer duurt intussen voort. "Daarover voer ik meerdere gesprekken", zegt Oversier. "Ik acht het van groot belang dat we uitkomen bij een trainer die natuurlijk goed bij deze club past en die met ons de uitdaging aan wil gaan. Er staat nu in ieder geval al wel een technische staf die de eerste trainingsweek kan gaan leiden."