Update: NAC bevestigt grote transfer na schitterende actie: belletje naar fans

Update: NAC bevestigt grote transfer na schitterende actie: belletje naar fans

30-06-2017 16:55
25

NAC Breda heeft ook volgend seizoen de beschikking over Manu Garcia. Dat liet de club de fans op een heel bijzondere manier weten.

Supporters van NAC werden gebeld met een boodschap van Garcia, die vertelt dat hij ook na de zomer bij de Eredivisie-promovendus speelt. De negentienjarige Spanjaard werd vorig seizoen gehuurd van Manchester City. Het is onduidelijk onder welke voorwaarden Garcia nu gehaald wordt, want NAC heeft de transfer nog niet via de clubkanalen bevestigd.

Garcia speelde het laatste halfjaar voor NAC en groeide binnen korte tijd uit tot uitblinker en publiekslieveling bij de promovendus. In de boodschap vertelt het grote talent aan de fans: 'De promotie was niet het einde van onze reis samen, maar pas het begin. Wij zijn NAC, wij zijn terug, en ik blijf!'

Garcia, die waarschijnlijk wordt gehuurd, is de zesde zomerversterking van NAC. Eerder werden Thierry Ambrose, Paolo Fernandes en Pablo Mari al van City gehuurd en tekenden Nigel Bertrams en Rai Vloet een contract.

Update 16.55: NAC Breda heeft op de clubsite bevestigd dat Manu Garcia ook volgend seizoen wordt gehuurd van Manchester City. De bevestiging volgt nadat fans van NAC een telefoontje kregen met een boodschap van de Spanjaard, waarin hij vertelt dat hij nog een jaar blijft.