Willem ll presenteert linksback en wil nog meer spelers: 'Vier of vijf'

Willem ll presenteert linksback en wil nog meer spelers: 'Vier of vijf'

30-06-2017 20:44
21

Willem ll heeft zich vrijdag versterkt met een linksback. De 21-jarige Konstantinos Tsimikas wordt voor de duur van één seizoen gehuurd van het Griekse Olympiakos.

"Ik ben aanvallend ingesteld, snel en probeer kansen te creëren vanaf de linkerflank. Vanwege mijn speelstijl en het offensieve Nederlandse voetbal denk ik hier goed te kunnen aarden", zo laat de verdediger weten op de clubsite.

Technisch directeur Joris Mathijsen geeft aan dat het binnenhalen van een linksback prioriteit had voor de Tilburgers. "Nadat we afscheid hadden genomen van enkele verdedigers, had de invulling van de linksbackpositie voor ons hoge prioriteit. Kostas is een talentvolle en jonge verdediger die binnen onze beoogde speelstijl past."

Klaar op de transfermarkt is Willem ll nog niet. De club wil nog vier á vijf nieuwelingen presenteren. "We zoeken sowieso nog een middenvelder, een vervanger voor de vertrokken Funsu Ojo. Maar er zijn nog meer plekken vrij die opgevuld moeten worden. Al met al moeten er nog zo'n vier of vijf spelers bij", zegt Mathijsen tegen Voetbal International.