'Sneijder heeft clubs voor het uitkiezen; carrière Yolanthe weegt mee'

'Sneijder heeft clubs voor het uitkiezen; carrière Yolanthe weegt mee'

30-06-2017 22:59
54

Het Algemeen Dagblad meldt dat Wesley Sneijder de clubs voor het uitkiezen heeft. Meerdere clubs zijn in de markt voor de recordinternational van het Nederlands elftal. Sneijder houdt bij zijn keuze ook rekening met zijn vrouw Yolanthe.

Volgens het AD gaat het onder andere om het Russische Zenit Sint-Petersburg en het Italiaanse Sampdoria. Ook het Midden-Oosten en Amerika zijn opties voor Sneijder. In Amerika heeft de onlangs opgerichte profclub Los Angeles FC hem op de korrel.

Momenteel geniet Sneijder van een vakantie. Daarna gaat hij volgens het AD beslissen waar hij de laatste fase van zijn carrière door wil brengen. Galatasaray heeft daarin een belangrijke stem. De Turken kunnen Sneijder aan zijn contract houden, dat nog loopt tot de zomer van 2018.

Mocht Sneijder kiezen voor Italië, Rusland of een langer verblijf in Turkije, dan kiest Sneijder voor zijn spelerscarrière. Mocht de 131-voudig Oranje-international kiezen voor een Amerikaans avontuur, dan is dat vooral om te kijken of zijn vrouw Yolanthe daar een filmcarrière op kan bouwen.