'Druk NAC pakt door en klopt ook aan bij Anderlecht voor talentvolle spits'

'Druk NAC pakt door en klopt ook aan bij Anderlecht voor talentvolle spits'

01-07-2017 08:37
30

NAC Breda heeft al zes nieuwe spelers aangetrokken voor het nieuwe seizoen, maar lijkt nog lang niet klaar. Naast de aanstaande komst van Menno Koch (PSV) wil de Eredivisie-promovendus volgens Het Nieuwsblad ook aankloppen bij het Belgische Anderlecht. RSC Anderlecht kan een handje helpen met jeugdspeler Jorn Vancamp.

Het Nieuwsblad meldt dat NAC de jonge spits Jorn Vancamp graag een jaartje wil huren. De achttienjarige Vancamp kan niet rekenen op speelkansen bij Anderlecht en heeft met Lukasz Teodorczyk, Isaac Kiese-Thelin en Sylvère Ganvoula een aantal stevige concurrenten. Een verhuur zou een oplossing moeten bieden.

De aanvaller zou op meer speeltijd kunnen rekenen bij NAC Breda, dat naarstig zoekt naar versterkingen voor het nieuwe Eredivisie-seizoen. Vancamp heeft nog een contract tot medio 2019 bij de Brusselaars. Tot dusver deed hij nog maar twee keer mee met het A-elftal van Anderlecht. Scoren deed hij nog niet voor de hoofdmacht.

NAC heeft deze transferzomer al zes nieuwe spelers gehaald. Thierry Ambrose, Paolo Fernandes, Pablo Mari en Manu Garcia werden van Manchester City gehuurd en Nigel Bertrams en Rai Vloet tekenden een contract.