PSG slaat belangrijke slag en houdt topspeler uit handen van Mourinho

PSG slaat belangrijke slag en houdt topspeler uit handen van Mourinho

01-07-2017 10:44
3

Paris Saint-Germain heeft een heel belangrijke slag geslagen in de transferzomer. De gewilde verdediger Marquinhos heeft zijn contract tot medio 2022 verlengd.

Daarmee maakt de Braziliaan een einde aan de geruchten over een vertrek naar Manchester United. Na de verlengingen van Edinson Cavani en Thiago Silva is de 23-jarige verdediger de volgende die zijn toekomst verbindt aan PSG en daarmee het geraamte van de Franse club wil vormen de komende jaren. "We hebben hem in vier jaar zien uitgroeien tot een van de beste verdedigers ter wereld, terwijl hij nog heel jong is", is eigenaar Nasser Al-Khelaifi in zijn nopjes.

Marquinhos, die in 2013 overkwam van AS Roma, reageert ook verheugd. "Ik heb me altijd gelukkig gevoeld om voor Paris Saint-Germain te spelen. Ik voel me hier zeer goed. Dit is de plek waar ik mezelf kan ontwikkelen en hopelijk nog veel titels kan winnen." Marquinhos kwam de afgelopen vier seizoenen tot 104 competitie-optredens voor Paris Saint-Germain, waarin hij als centrale verdediger acht keer scoorde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie