Update: Turkse promovendus gaat aan de haal met Excelsior-aanvaller

Update: Turkse promovendus gaat aan de haal met Excelsior-aanvaller

Gepubliceerd: dinsdag 4 juli 2017 om 08:10di 04-07-2017 om 08:10

Terell Ondaan neemt afscheid van Excelsior. De 23-jarige aanvaller is dichtbij een transfer naar een Turkse club. Om welke ploeg het gaat, is nog onbekend. Voor Excelsior-directeur Ferry de Haan is het vertrek van Ondaan een tegenvaller. 

Zaterdag hervatte de Rotterdamse eredivisionist de training. Ondaan liet verstek gaan. "Dit is redelijk onverwacht. Normaal gesproken hadden wij hem op de training begroet, maar nadat een aantal zaken werd afgesproken, mocht hij afreizen. Indien aan alle voorwaarden voldaan is, zal weinig een vertrek meer in de weg staan", citeert FOX Sports De Haan. 

De directeur wil niet vertellen welke Turkse club het betreft. Een jaar geleden nam Excelsior Ondaan over van Willem II. De aanvaller signeerde toen een driejarig contract op Woudestein. Ondaan speelde 26 duels voor Excelsior. Hij scoorde niet. "Hij heeft een moeilijk jaar gehad en denkt daar meer kansen te krijgen", aldus De Haan. 

Update 04/07 08.10: Ondaan gaat aan de slag bij BB Erzurumspor. De Turkse club komt komend seizoen uit op het tweede niveau van Turkije. Op het Twitter-account van Erzurumspor is de aanvaller al gepresenteerd. Excelsior maakt nog geen melding van de transfer. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws