Broer Karsdorp: Ik had echt niet verwacht dat hij zou vertrekken bij Feyenoord

Broer Karsdorp: "Ik had echt niet verwacht dat hij zou vertrekken bij Feyenoord"

02-07-2017 12:32
11

Kevin Karsdorp had niet verwacht dat zijn jongere broertje Rick Feyenoord zou verlaten voor AS Roma. Hij volgde de transfergeruchten wel, maar hield geen rekening met een transfer.

"Ik had echt niet verwacht dat hij zou vertrekken bij Feyenoord", zegt Kevin, de 24-jarige broer van de rechtsback, in gesprek met FR12. "Ze waren kampioen geworden en spelen daardoor komend seizoen in de Champions League, maar het liep dus anders."

Kevin las op internet regelmatig een transfergerucht over zijn broertje. "Dus je merkte wel dat er iets zou kunnen gaan gebeuren. Het is wel raar om die geruchten te volgen, omdat het over je broertje gaat. Als ik iets las, vroeg ik direct aan Rick of het waar was. Er zijn veel dingen geschreven die niet klopten, maar dat hoort er natuurlijk bij. Hoe groter de club wordt, hoe meer er over geschreven wordt."

Toen de ex-Feyenoorder hoorde van de interesse van Roma, was hij niet meteen om. "Rick moest zelf ook nog nadenken wat hij wilde, al bleek tijdens het eerste bezoek wel hoe graag ze hem wilden hebben", zegt Kevin. "De directie van AS Roma vertelde dat ze Rick zagen als één van de beste rechtsbacks van de wereld, daar spreekt wel veel vertrouwen uit. Toen ook Rick zijn besluit had genomen ging het allemaal nog sneller en was de deal binnen een paar dagen afgerond."