Kamp-Luckassen reageert op grote belangstelling: Er is geen bod gedaan

Kamp-Luckassen reageert op grote belangstelling: "Er is geen bod gedaan"

03-07-2017 07:47
58

PSV is zeker niet de enige club die belangstelling heeft voor Derrick Luckassen. Dat zegt José Fortes Rodriguez, zaakwaarnemer van de 21-jarige AZ'er.

PSV werd zaterdag nadrukkelijk gelinkt aan de komst van Luckassen, die zelf ook reageerde. Er is belangstelling, maar is volgens Fortes Rodriguez is het niet erg concreet. "Er is geen bod gedaan en er zijn wel twintig clubs die belangstelling in hem hebben", aldus de zaakwaarnemer tegen het Eindhovens Dagblad.

Fortes Rodriguez geeft wel prijs dat Luckassen zich gevleid voelt door de interesse uit Eindhoven. Vooralsnog wordt echter geen actie ondernomen. "Derrick heeft nog een contract voor twee jaar, waarbij ik ervan uit ga dat AZ de optie in de overeenkomst zal gaan lichten."

Dat betekent dat PSV in principe enkele miljoenen moet betalen voor de komst van Luckassen. Een transfer wordt waarschijnlijk interessanter voor PSV als Santiago Arias en/of Andres Guardado vertrekt. Luckassen kan als rechtsback, verdedigende middenvelder en centrale verdediger uit de voeten.