Vitesse kan nieuwe huurdeal vergeten: Hij heeft een topjaar achter de rug

Vitesse kan nieuwe huurdeal vergeten: "Hij heeft een topjaar achter de rug"

03-07-2017 10:09
3

Henk Fraser gelooft niet dat hij volgend seizoen nog kan beschikken over Matt Miazga. Dit laat de trainer van Vitesse weten aan De Gelderlander.

"Ik zou Matt er komend seizoen heel graag weer bij willen hebben, maar ik acht dat zo ongeveer uitgesloten", vertelt Fraser over de 21-jarige centrale verdediger uit de Verenigde Staten. Miazga werd het afgelopen seizoen gehuurd van Chelsea, maar Fraser verwacht dat het bij dat ene seizoen in Arnhem blijft. "Hij heeft een topjaar bij Vitesse achter de rug. Hij heeft zich hier ontzettend goed ontwikkeld. Matt staat er bij diverse grote clubs goed op en zit nu ook nog eens in de Amerikaanse selectie voor de Gold Cup. Dan verwacht ik dat hij weer doorgroeit naar een hoger platform."

Miazga kwam in het voorbije seizoen tot 23 competitiewedstrijden namens de bekerwinnaar, waarin hij niet tot scoren kwam. Eerder al deden er geruchten de ronde dat Feyenoord en PSV achter de centrale verdediger aan zouden zitten. Miazga heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2020.