Update: Aston Villa bevestigt komst Terry met 'inkijkje' in Whatsapp-groep

Update: Aston Villa bevestigt komst Terry met 'inkijkje' in Whatsapp-groep

Gepubliceerd: maandag 3 juli 2017 om 14:01ma 03-07-2017 om 14:01

John Terry gaat zijn loopbaan definitief vervolgen bij Aston Villa. Tony Xia, voorzitter van The Villans, bevestigt de komst van Terry maandag op Twitter.

'Welkom JT in Birmingham. Bekendmaking volgt snel', schrijft de preses. De afgelopen dagen werden de geruchten over een overstap naar het Championship sterker en sterker. Het contract van Terry bij Chelsea liep 30 juni af, waardoor hij transfervrij op te pikken is. 

Dat Terry een niveau lager gaat spelen, betekent niet dat hij financieel veel moet inleveren. The Telegraph schrijft dat de 36-jarige routinier door bonussen ongeveer 4,6 miljoen euro per jaar opstrijkt.

Terry kreeg de voorbije periode aanbiedingen van tien verschillende clubs over de hele wereld. Onder meer Galatasaray, West Bromwich Albion en Swansea City ondernamen pogingen Terry vast te leggen. Bij Villa tekent hij een contract voor één seizoen. De bevestiging van de club wordt maandagmiddag verwacht.

Update 13.58: Aston Villa heeft de komst van John Terry maandag op zéér originele wijze bevestigd. Met een gefingeerd 'exclusief inkijkje' wordt de Chelsea-icoon (36) welkom geheten. Hij tekent voor één seizoen. "Ik kan niet wachten om te beginnen en kijk ernaar uit om met deze ploeg iets speciaals te bereiken dit seizoen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws